Reviews

Review: Visitekaartjes scannen met CamCard

Dankzij CamCard voor iOS, Android en Windows Phone hoef je nieuwe contactgegevens niet meer handmatig in te voeren. Maak een foto van een visitekaartje en CamCard doet de rest.

Heb je een uitgebreide selectie visitekaartjes? Het is een hele klus om ze één voor één in te geven in je smartphone. Dankzij de iOS- en Android-app CamCard kun je heel wat tijd en moeite besparen. Het enige wat je hoeft te doen is je visitekaartjes fotograferen.

CamCard herkent de gegevens op het visitekaartje en digitaliseert deze in een handomdraai. Het resultaat is meer dan behoorlijk, zelfs met kaartjes met een donkere achtergrondkleur gaat het goed.

[related_article id=”161563″]

CamCard herkent alle informatie in de meeste gevallen erg goed. Namen, adressen, telefoonnummers en URL’s worden allemaal netjes op de juiste plek opgeslagen. Tijdens onze test gaat de app soms uit de bocht bij hoofdlettergebruik. Gelukkig kun je alle gegevens snel controleren en indien gewenst zelfs aanpassen.

De app slaat de foto’s van de visitekaartjes op, maar is ook in staat om de data te bewaren in je adresboek. Vooral dat laatste is ontzettend handig. Een andere troef is dat je rechtstreeks vanuit CamCard je contactpersonen kunt telefoneren, sms-berichten versturen of e-mailen. Het is zelfs mogelijk om met één druk op de knop naar de website van je contactpersoon te surfen, zijn adres op te sporen via Google Maps of je contactpersoon uit te nodigen voor LinkedIn.

Er is een gratis versie beschikbaar die je kunt uitproberen. Hiermee kun je wel maar 50 kaartjes scannen. Wil je er meer? Dan moet je de betaalde versie kiezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business