Reviews

Review Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Voordelen
Snelle hardware
Dun
Waterdicht
Nadelen
Klepje voor usb-aansluiting
duur
Aanbevolen prijs: €369
Waar te koop?
Totaalscore 8
De Z3 Tablet Compact is erg dun, en toch krijg je stevige prestaties en een uitstekende autonomie. Wie in het bezit is van een Playstation hoeft al helemaal niet meer te twijfelen over dit toestel.

Als er iets is dat het verleden ons heeft geleerd, dan is het dat Sony weet hoe het een dunne tablet moet maken. Met 6,4 millimeter en 270 gram is hij de dunste en lichtste uit het pak. Het display oogt helder en de kleuren zijn bijzonder levendig, zonder te verzadigd te zijn.

In onze benchmarktests overtreft de Z3 Tablet Compact alle andere 7 en 8 inchtablets dankzij een Snapdragon 801 quadcoreprocessor en 3 GB RAM. De opslagruimte bedraagt standaard 16 GB en kan nog worden uitgebreid met een geheugenkaartje. Net als de andere toestellen in de Xperia Z-reeks is de Z3 Tablet Compact volledig waterdicht, tenminste toch zolang als je de klepje goed dichthoudt.

Een leuke extra is de mogelijkheid om de Xperia als scherm voor de PlayStation 4 te gebruiken. De console doet het rekenwerk maar het beeld wordt naar je tablet gestuurd, die je kan koppelen met een controller via bluetooth.

Met de Xperia Z3 Tablet Compact zal je niet snel nood hebben aan een stopcontact. In onze videotest zong hij het bijna 10 uur uit op een batterijlading.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business