Reviews

Review Modecom FreeTAB 1035

Voordelen
Prijs/kwaliteit
Toetsenbord
Schermkwaliteit
Volwaardige usb-poort
Nadelen
Soms lastig hoesje
Autonomie mocht iets beter
Aanbevolen prijs: €299
Waar te koop?
Totaalscore 8
Perfect is de Freetab 1035 allerminst, maar Modecom geeft je desalniettemin erg veel tablet voor een heel eerlijke prijs.

De Modecom FreeTAB 1035 zie je best als een budget-surface. De vormgeving van het toestel doet sterk aan Microsofts hybride toestel denken, maar wat prestaties betreft ligt dit toestel meer in de buurt van de netbooks en tablets. Erg is dat niet: de FreeTAB kost 299 euro en is zijn geld zeker waard. Je koopt de 10 inch tabletlaptop met beschermhoesje en toetsenbord. Het toetsenbord zit in de hoes verwerkt, naar analogie met de Surface.

Met een Intel Atom Z3735F quadcoreprocessor (1,33 GHz) en 2 GB RAM heeft de FreeTAB niet zal te veel pk’s onder de motorkap, maar rekening houdend met de prijs krijg je de prestaties die je mag verwachten. Dit toestel dient om te typen en te surfen, en eventueel allebei tegelijkertijd. Dat lukt vlot, maar probeer geen zware programma’s op de laptoptablet te draaien of je zal snel gefrustreerd raken.

Het toestel is goedkoop en dus niet spectaculair goed, maar je krijgt waarvoor je betaalt. Dat wil zeggen: adequate prestaties en een degelijke vormgeving. Ben je op zoek naar een tablet waarmee je geregeld ook wil typen, dan is de FreeTAB 1035 een overwegenswaardige optie. Modecom biedt je voor dat geld wel een hybrid met aanraakscherm, en dat is best knap. Extra bonus: Office 365 is gratis meegeleverd met het toestel (voor een jaar).

Lees hier onze uitgebreide review van de Modecom FreeTAB 1035.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business