Reviews

Review Acer Liquid Zest

Voordelen
Haarscherpe prijs
Veel standaardopslag
Dun
Android 6.0
Nadelen
Teleurstellende camera
Veel reclame-apps
Aanbevolen prijs: €119 euro (16 GB)
Waar te koop?
Totaalscore 7
De Acer Liquid Zest heeft alles in huis om een hele straffe budgetsmartphone te zijn, maar kan ons toch niet helemaal overtuigen door het rommelige scherm.

Wie dit toestel bekijkt in de winkel, zal het prijskaartje niet goed geloven. Acer zet met de Liquid Zest een heel straffe budgetsmartphone neer met een scherp scherm en 16 GB opslag, uitbreidbaar via MicroSD. Met uitzondering van de Alcatel Pop 4 scoort de Liquid Zest het traagst van allemaal, en dat voel je wel wanneer je apps opent. Het HD-scherm oogt scherm, maar de kleuren ogen nogal flets, met een blauwige ‘zweem’. De maximale helderheid valt tegen, wat bij veel zonlicht nefast is.

Hoe Acer dit toestel zo goedkoop kan verkopen? Door standaard een heleboel extra rommel te installeren. Het resultaat: 7 games en nog een viertal extra apps zijn vooraf geïnstalleerd en kan je niet verwijderen. Niet fijn, maar anderzijds ligt dit toestel aan een scherpe prijs in de winkel dankzij deze apps. De camera is niet schitterend, maar rekening houdend met het prijskaartje ruim bovengemiddeld. Een perfect toestel voor wie niet graag veel geld wil spenderen aan een smartphone, maar toch een goede ervaring wil hebben.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business