Tips

Google toont hoe lang je moet wachten in restaurants

Geen zin om lang te wachten voor je favoriete recept? Google toont je wanneer de wachtrij kort is in restaurants.

Google voegt een nieuwe functie toe aan zijn zoekmachine en Maps. Voortaan kan je op de pagina van een restaurant nakijken hoe lang de verwachte wachttijd is en wanneer het rustig is in de eetgelegenheid. Google gebruikt hiervoor anonieme data die het bedrijf in het verleden verzamelde.

Geef de naam van je favoriete restaurant op in de zoekmachine van Google. Zoals gewoonlijk zie je een overzichtspagina van de eetgelegenheid verschijnen, met onder andere de openingsuren en het adres. Open de pagina van het restaurant en scrol naar beneden. Onder ‘Populaire tijden’ zie je de verwachte wachttijden staan. Swipe naar links of rechts om de wachttijden van andere dagen te bewonderen.

In de desktopversie van Maps zie je aan de linkerzijde de informatie over je favoriete restaurant staan. Ook hier moet je naar beneden scrollen om naar de populaire tijden te gaan. Bij de mobiele versie van Google Maps moet je onderaan op ‘Meer informatie’ tikken nadat je je favoriete restaurant hebt opgezocht. Net als bij Google Search kom je op de pagina van het restaurant terecht, waar je onder andere de populaire tijden terugvindt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business