Tips

Haal notities en rekeningen naar boven op je smartphone

Maak je vaak een foto van belangrijke documenten met je smartphone? Adobe Scan filtert deze bestanden zonder problemen uit.

Adobe Scan is een handige app waarmee je foto’s kan maken van documenten. De software detecteert automatisch de randen van een blad en laat je toe om afbeeldingen achteraf te verfraaien. De app is met name handig om ontvangen rekeningen en andere belangrijke documenten mee te digitaliseren.

Wat doe je met alle foto’s die op je smartphone staan maar niet met de Adobe Scan-app zijn gemaakt? Voortaan kan Adobe Scan je afbeeldingen doorzoeken en automatisch alle foto’s van documenten tonen. Hierdoor kan je erg eenvoudig aanduiden welke afbeeldingen naar de app geïmporteerd moeten worden. Adobe Scan geeft je de mogelijkheid om de afbeeldingen bij te snijden en op te schonen.

Wanneer je de Adobe Scan-app de eerste keer start, kom je bij het fotogedeelte van de app terecht. Je kan vanuit dit venster foto’s maken van rekeningen en andere belangrijke papieren. Adobe Scan zoekt automatisch een document en maakt hier een foto van.

Door aan de linkerzijde op het afbeeldingenicoontje te tikken, open je de beeldenmap van je toestel. Het kan zijn dat je Adobe Scan hiervoor extra toestemmingen moet geven. Initieel toont de app al je foto’s in chronologische volgorde. Schakel bovenaan de optie ‘Alleen documenten weergeven’ in, zodat Adobe Scan je documenten uitfiltert. Selecteer de gewenste bestanden en tik bovenaan op het vinkje. Alle bestanden die je gelijktijdig aanduidt, komen samen in een pdf terecht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business