White paper

Kansen creëren door mobiliteit te ondersteunen

[Whitepaper] Een mobiel platform kan vele voordelen bieden, maar brengt tevens hindernissen met zich mee. Gelukkig zijn er systemen die een handje toesteken.
[whitepaper title=”Kansen creëren door mobiliteit te ondersteunen” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmleadzsys.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150908_IBM_zsystems_maximizing”]

Mobiliteit verandert het IT-landschap. Als steunpilaar van wat bekend staat als het ‘derde platform’ voorziet mobiliteit in nieuwe manieren voor bedrijven om te interageren met klanten en werknemers. Tevens introduceert een mobiel platform nieuwe differentiatiebronnen en competitieve voordelen. Bedrijven begrijpen de noodzaak om toegang te voorzien tot essentiële businesssystemen via mobiel, maar dit bewerkstelligen is niet altijd evident. Wanneer bedrijven zich hier toch aan wagen, is het belangrijk om dit te doen op een veilige manier, die toch een kwaliteitsvolle beleving kan garanderen. 

Deze whitepaper legt uit hoe de IBM System Z mainframe-omgeving hierbij een handje kan toesteken. Zo ondersteunen vele van de toepassingen die dit systeem omvat, web interfaces en integraties met andere businesssystemen. Deze whitepaper beantwoordt ook enkele veelgestelde vragen die bedrijven wel eens stellen. Met System Z zit een bedrijf goed om snel en to the point te kunnen reageren op een veranderende markt.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business