Digitale evolutie: tem de IT-beer

[Whitepaper] De continue evolutie van IT zorgt ervoor dat bedrijven moeite hebben om de technologie onder controle te houden. Hoe tem je de IT-beer?

IT bevat een enorme kracht: het biedt een competitief voordeel en speelt daarom een vitale rol in de marketingstrategie van alle bedrijven. De technologie kan echter eveneens traag en onvoorspelbaar zijn. Het is daarom aan bedrijven om de IT-beer te temmen, waarbij de kracht van het medium wordt gebundeld om een droombedrijf te vormen.

In onderstaande whitepaper wordt een onderzoek uit de doeken gedaan waarbij de uitdagingen die bedrijven hebben bij het temmen van de beer worden geanalyseerd. Door zowel de attitude van IT-decision makers als werknemers van bedrijven in kaart te brengen, heeft men een set richtlijnen kunnen ontwikkelen die organisaties kunnen helpen om van de continue evolutie van IT een succes te maken.

[whitepaper title=”Digitale evolutie: tem de IT-beer” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/thethebear.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170207_Sungard_tamebear”]    [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business