Dit is de economische schade van cyberaanvallen in 2017

[Whitepaper] Wat kost een cyberaanval, wie is het doelwit en welke factoren hebben een invloed op de impact van een inbreuk?

Het afgelopen jaar verloren bedrijven gemiddeld 3,62 miljoen dollar vanwege cyberaanvallen. Dat is een van de vaststellingen van een diepgaand en mondiaal onderzoek ondernomen door Ponemon Institute, uitgevoerd in opdracht van IBM Security. Opvallend genoeg signaleert het cijfer een dalende trend: vorig jaar beliepen de gemiddelde kosten nog 4 miljoen dollar.

Achter die globale cijfers zitten echter afwijkende regionale en sectorale trends verstopt. Waar lopen bedrijven het meeste risico op een hacking, en in welke landen lopen de kosten het hoogste op? Kom meer te weten over het huidige cybersecuritylandschap in deze whitepaper, hier gratis te downloaden.

[whitepaper title=”2017 Cost of Data Breach Study” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/heliview.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170906_heliview”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business