Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over de cookies waarvan deze website gebruik maakt klik hier.
Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Data Services om cookies te gebruiken. verder gaan Created with Sketch.

Black Friday 2019: overzicht

Vandaag is het eindelijk Black Friday! Tijdens Black Friday zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Laat dit artikel daarom jouw wandelgids zijn voor de overvloed aan koopjes.

 
Black Friday

Houd je vinger aan de pols van de technologiesector. Ontvang elke dag het laatste nieuws, tips, duiding en reviews in je mailbox.


Het koopjesweekend van het jaar is wederom aangebroken: Black Friday. Al meer dan 50 jaar bestaat deze vrijdag in de Verenigde Staten en sinds enkele jaren doen wij ook mee aan dit gegeven. Voor de koopjesjagers die uit de lucht komen gevallen, vatten we hier kort samen wat die bewuste vrijdag in november precies inhoudt.

Black Friday in een notendop

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, is Black Friday een waar koopjesfestijn. Deze zwarte vrijdag valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november en is min of meer het startsein voor de kerstkoopjes. In de beginjaren bleven de deals beperkt tot die vrijdag alleen, maar intussen is er eerder sprake van een Black Friday weekend of zelfs een hele week.
Alle winkel(keten)s proberen je naar hen te lokken met de beste deals en dit is ook zo in technologieland. Om ervoor te zorgen dat je niet elke webshop moet doorklikken om de deals te vinden die jij zoekt, hebben wij de beste techdeals opgelijst op TechPulse in overzichtelijke categorieën. De artikels met deze deals kan je terugvinden door in dit overzichtsartikel te klikken op de bijbehorende link of door naar onze Black Friday pagina te gaan.

Overzicht

Nog extra tips nodig? Klik dan eens op onderstaande artikels:
Lees meer over : black friday | Black Friday 2019 | ecommerce