De 10 beste IFTTT-recepten

IFTTT is een simpel online platform waar je honderden diensten met elkaar kan verbinden op duizenden verschillende manieren. We helpen je op weg met enkele van de interessantste recepten.

IFTTT is een van de weinige open standaarden waar fabrikanten zich voor kunnen inschrijven. Het principe is simpel: IFTTT staat voor If This Then That. We hebben er in het verleden al over geschreven, maar dan ging dat dikwijls over automatisatie van computertoepassingen. Bijvoorbeeld: kopieer een foto die ik neem met mijn smartphone direct naar mijn Dropbox of back-up elk Word-document naar Google Drive.

Gelukkig hebben fabrikanten ook hun weg gevonden naar deze slimme dienst, waardoor je door middel van slimme commando’s heel straffe kettingreacties kan maken. Je kan op www.ifttt.com/channels nakijken welke toepassingen worden ondersteund. Vorig jaar stond de teller nog maar op 180, terwijl nu de grens van 350 kanalen in zicht komt. Klik op een toepassing om voorbeelden van recepten te zien die gebruikers hebben ingeschakeld ter automatisatie. We sommen hier de tien beste IFTTT-recepten voor je op.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business