Nieuws

Apps van de week: Reis rond de wereld en pimp je Android

Deze niet te missen apps pikten we afgelopen week voor je uit: Launcher 8, Desktop Notifications, Buzz Launcher, Google Earth, Holo Launcher.

Dagelijks dwalen wij door de verschillende appwinkels, op zoek naar de leukste applicaties. Deze niet te missen apps pikten we afgelopen week voor je uit.

Launcher 8 voor Android pikt schaamteloos de interface van Windows Phone, zodat je je startscherm kunt bevolken met tegels die je razendsnel naar je favoriete apps brengen. (Android)

[related_article id=”158662″]

Kijk je om de 5 seconden op je Androidtoestel om te kijken of je nog nieuwe berichten hebt? Desktop Notifications geeft die meldingen gewoon weer op je laptop of desktop. (Android)

Met Buzz Launcher kan echt iedereen de interface van zijn of haar Androidtoestel in één klik van een compleet nieuw uiterlijk voorzien. (Android)

Google Earth is een oude bekende voor pc"s en laptops, maar de virtuele aardbol komt pas echt tot zijn recht op de tablet, en dan zeker op Googles eigen Android. (Android)

Holo Launcher maakt je oude Android weer modern en transformeert de interface van Froyo of Gingerbread in die van Ice Cream Sandwich. (Android)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business