Nieuws

Kalender voor je neus met Simple Calendar Widget op Android

Simple Calendar Widget brengt je kalender met veel flair naar het startscherm van je Android, zodat je afspraken nooit meer vergeet omdat ze verborgen zitten achter een app.

Als je agenda elke dag overvol zit, wil je graag een overzichtelijke manier hebben om al je afspraken voor de neus te hebben. Smartphones zijn ideaal voor dat doeleinde, maar vaak moet je nog aardig klikken en zoeken om te weten wat je de rest van de dag te doen hebt.

De gratis app Simple Calendar Widget is een van de meest krachtige kalenderapps die we kennen voor het Android-platform, omdat het een simpel en stijlvol ontwerp combineert met een enorm aantal opties om exact te bepalen welke afspraken verschijnen op je startscherm.

[related_article id=”161563″]

Je kunt kiezen voor verschillende weergaven voor het tonen van belangrijke evenementen of weekoverzicht en de makers hebben het mogelijk gemaakt om de widgets zo groot of klein mogelijk te maken als je zelf maar wilt. Het is mogelijk om meerdere kalenders toe te voegen, voor het geval je een aparte Google-account gebruikt voor zowel werk als privé

Een handige optie binnenin de instellingen is een previewfunctie (het oogsymbool), waarmee je je wijzigingen vooraf kunt bekijken op je startscherm. De app werkt goed samen met allerlei startschermen van derde partijen en vanwege zijn sobere uiterlijk zal Simple Calendar Widget niet snel vloeken met je favoriete keuze.

Het is bovendien mogelijk om skins te downloaden voor deze applicatie, zodat je niet alleen kunt bepalen welke afspraken in beeld komen, maar ook hoe ze er uit zullen zien.

Simple Calendar Widget werkt samen met todo-app Astrid, zodat je naast kalenderafspraken ook openstaande taken kunt toevoegen aan het plaatje. De ontwikkelaars zijn zo vriendelijk geweest om onderstaande introductievideo te publiceren die je op weg kan helpen.

Misschien wel het fijnste van deze veelzijdige kalenderwidget is het feit dat hij werkt op vrijwel elke Androidversie die er momenteel op de markt is. Het maakt dus weinig uit of je een luxe toptoestel of een kleine budgettelefoon hebt, omdat je zelf bepaalt hoe je kalender in beeld zal komen.

Download Simple Calendar Widget nu bij Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business