Nieuws

Slack na update 33% sneller en minder RAM-intensief

Slack, de chat-app bij uitstek voor bedrijven, zal dankzij een nieuwe update gevoelig sneller werken. De verbeterde prestaties komen er na een sterke groei.

Slack, de chat- en samenwerkingsapp voor bedrijven, werkt vanaf zijn laatste update gevoelig sneller, zo schrijft het bedrijf op de Slack Blog. Het zou gaan om een verbetering tot wel 33 procent in het lanceren van de desktopapp voor Windows en MacOS en het programma zou zelfs 50 procent minder RAM gebruiken.  

Volgens Slack worden er steeds meer conversaties gevoerd via het platform, wordt meer informatie gedeeld dan ooit tevoren en draaien steeds meer apps via het platform. Het was met andere woorden belangrijk voor de achterliggende infrastructuur om mee te groeien. De nieuwe update moet er voor zorgen dat je als gebruiker gemakkelijker en efficiënter kan communiceren tussen verschillende teams en dat in organisaties van 10 én 10.000 personen.

Slack belooft verder nog dat het starten van een telefoongesprek 10 keer sneller zal gaan en er zouden ook verbeteringen op het vlak van connectiviteit aan zitten te komen, zodat je bij slechte verbindingen minder foutberichten zal te zien krijgen en meer relevante delen van het gesprek. 

De update zal de komende weken geleidelijk aan uitrollen. 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business