De beste strategie om met uw bedrijf te investeren in clouddiensten

Het heeft lang geduurd vooraleer de bedrijfswereld het potentieel van clouddiensten inzag. Toch zijn heel wat bedrijven nog niet mee met de nieuwe technologie. Deze whitepaper geeft inzicht en advies hoe de cloud ook voor uw bedrijf een oplossing kan bieden.

De Cloud is alomtegenwoordig. Iedereen maakt er dagelijks gebruik van, vaak zonder het te weten. Diensten als Netflix, Spotify of OneDrive werken allemaal in de cloud. Die drie voorbeelden zijn echter maar een peulschil in het geheel van mogelijkheden die de cloud betekent voor bedrijven.

Een onderzoek van Intel verklaart dat intussen 80 procent van het IT-budget gespendeerd wordt aan cloudoplossingen. In deze whitepaper leest u alle ervaringen en oplossingen die de cloud voor u als bedrijf kan betekenen.
Werkt u voor een verzekeringsfirma, een bank, een retailer of een schrijnwerkerij? Dan kan deze whitepaper u zeker helpen in de transformatie naar clouddiensten.

Zo’n 80 procent van het IT budget wereldwijd wordt uitgegeven aan clouddiensten of de ontwikkeling ervan.

[whitepaper title=”De beste strategie om met uw bedrijf te investeren in clouddiensten” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/playbook.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190812_IBM_cn_OV63634″]      [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business