Nieuws

Belgische prijzen iPhone 4 bekend

De iPhone 4 zal in België te koop zijn vanaf 629 euro. Dat laat een bron bij Mobistar aan onze redactie weten. De nieuwste Apple-smartphone zal vanaf eind juli door Mobistar in België verdeeld worden.

Over de nieuwe iPhone is sinds zijn voorstelling enkele weken geleden al heel wat geschreven, maar op prijzen voor Belgische gebruikers was het nog even wachten. Een bron bij Mobistar licht een tipje van de sluier en gaf de redactie van ZDNet enkele richtprijzen voor Apples nieuwste.

De iPhone 4 is verkrijgbaar in twee versies: 16 GB of 32 GB. Volgens onze bron zou de iPhone 4 met 16 GB opslagcapaciteit 629 euro kosten; de 32 GB-variant moet maar liefst 739 euro opbrengen.

Officiële prijzen en lancering in juli
Mobistar bevestigt noch ontkent. Woordvoerster Patti Verdoodt: “Over de commercialisering van de iPhone kunnen we momenteel weinig zeggen. We hebben nog steeds een exclusief contract met Apple voor de Belgische invoer en verdeling van de iPhone en de lancering is gepland voor eind juli. Allicht komt er binnen enkele weken een aankondiging met de officiële verkoopsprijzen.”

[related_article id=”158256″]

Op dit moment verkoopt Mobistar drie verschillende Apple-telefoons: de oudere iPhone 3G met 8 GB geheugen en de iPhone 3GS met een opslagcapaciteit van 16 of 32 GB. Deze drie toestellen worden vervangen door een kleinere iPhone 3GS met 8 GB geheugen – iets wat Apple zelf al had aangekondigd in de marge van de voorstelling van de iPhone 4. Deze afgeslankte 3GS zou volgens onze bron voor 519 euro bij Mobistar over de toonbank gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business