Nieuws

Richard Branson komt met iPad-blad

Richard Branson, de excentrieke miljardair die aan het hoofd staat van het Virgin-imperium, gaat een tijdschrift voor de iPad uitbrengen.

Nu mediamagnaat Rupert Murdoch en Apple-baas Steve Jobs hun plannen voor een exclusieve iPad-krant hebben aangekondigd, kunnen de overige spelers niet achterblijven. Richard Branson heeft dat begrepen en gaat een eigen tijdschrift voor de iPad lanceren met de werktitel ‘Project’.

Dat schrijft persagentschap AFP op basis van een uitnodiging voor de persconferentie rond het blad. Veel details zijn nog niet bekend, maar Branson verklapt alvast dat het tijdschrift de thema’s entertainment, reizen, zaken, design en internationale cultuur zal behandelen.

Techminded
Branson staat erom bekend dat hij inspeelt op de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo wil hij met zijn luchtvaartbedrijfje Virgin Galactic binnenkort ruimtereizen voor toeristen aanbieden.

In de vliegtuigen van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic zijn dankzij de excentrieke miljardair stopcontacten aangebracht in de stoelen en kun je draadloos internetten tijdens de vlucht.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business