Nieuws

1eurohosting

1eurohosting: een bedrijf met zo’n naam gaat duidelijk voor de titel van prijsbreker, en dat geldt alvast voor de prijzen van de startersformule.

Je betaalt ongeveer 2 euro per maand voor het basispakket Budget Webhosting (inclusief .be- of .nl-domeinnaam), meteen de goedkoopste aanbieding.

Je krijgt bovendien toegang tot alle instellingen, met als voordeel ruime flexibiliteit en een snelle activatie. De uptime en status van de gehoste servers zijn te volgen in het Control Panel.

Een website opzetten kan volgens hen binnen twee uur (inclusief domeinregistratie). Voor een domeintransfer moet je, afhankelijk van de medewerking van de vorige provider, toch minstens vier uur rekenen.

1eurohosting profileert zich als een speler die webruimte biedt voor een laag tarief, met ondersteuning van alle bekende CMS-pakketten voor hun we­bsites.

Als extra dienst bieden ze Audio Streaming aan. Ze verwachten dan ook dat die markt dit jaar zal groeien. Ze werken niet met SLA’s, maar delen de inkomende tickets in onder support, sales en administratie. Deze hoster is als enige in de lijst niet telefonisch bereikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business