Nieuws

TapinRadio 1.2

Er zijn duizenden internetradio"s, maar de kunst is om snel de leukste stations te vinden. Tapinradio maakt het je erg makkelijk, met een mooi gerubriceerd aanbod van vele duizenden stations.

Het programma, dat zich ook in het Nederlands laat installeren, heeft onder de knop Voorkeuze alvast een indrukwekkend aantal radiostations verzameld. Die zijn verdeeld volgens Netwerk (bijvoorbeeld 181.fm, Sky.fm, enzovoort), volgens Genre (64 verschillende) en volgens Regio. In Europa alleen zijn dat al zo’n 5.600 stations, waarvan 180 in België en 330 in Nederland.

[download_file]

Keuze te over dus, wat niet wegneemt dat je altijd nog een extra station kunt toevoegen. TapinRadio kan met de belangrijkste internetradio-formaten overweg: mp3, wma, ogg vorbis en aac.

De leukste stations voeg je natuurlijk aan je favorieten toe, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Handig is ook de ingebouwde slaaptimer: je geeft aan wat je computer precies hoort te doen zodra de ingebouwde timer is uitgeteld: Afsluiten, Stand-by of Slaapstand.

Opnemen
Terwijl je een nummer beluistert, kun je op elk moment een mp3-opname starten, en ook weer beëindigen. Waar die opnames precies terechtkomen bepaal je via het menu Instellingen. Je legt hier tevens vast wat de bitratio moet zijn. Vul je 0 in, dan hanteert TapinRadio een variabele bitratio. Het is ook mogelijk in te stellen dat om de zoveel minuten een track automatisch moet worden opgesplitst.

Veel meer mogelijkheden zijn er niet, maar juist deze doorzichtigheid en gebruiksvriendelijkheid maakt van TapinRadio zo’n handig tooltje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business