Nieuws

Apple iPhone 4S

Dankzij het stevige prijskaartje zal de iPhone nooit de bestverkochte smartphone worden, althans niet in ons land. En toch heeft iedereen het over de Apple-telefoon. Waarom is dat? Veel heeft te maken met iOS, dat bijzonder intuïtief is en zeer aangenaam werkt.

Samen met de lancering van de iPhone 4S heeft Apple iOS opgefrist naar versie 5, dat heel wat nieuwigheden bevat. Zo hoef je niet langer je iPhone aan de pc te koppelen om hem te activeren en te back-uppen.

Voorzichtig behandelen
De iPhone 4S zelf zou je eveneens een update kunnen noemen. De mooie buitenkant is nagenoeg hetzelfde als bij de iPhone 4, inclusief het gebruik van een achterkant uit gehard glas. De Apple-telefoon fragiel noemen is overdreven, maar je moet toch oppassen voor krassen en barsten.

[related_article id=”158256″]

Binnenin bevat de iPhone 4S een zwaardere processor en grafische chip, waardoor bepaalde games er mooier en beter uitzien. In dagelijks gebruik merk je echter zelden een snelheidswinst. En waarom zou je? Ook de iPhone 4 toonde zich nooit sloom of traag, waardoor de 4S zelden de kans krijgt om te bewijzen dat ie sneller is.

Assistent genaamd Siri
Het grote uithangbord van de 4S is Siri, een stemgestuurde ‘assistent’ die verder gaat dan stemcommando’s zoals bij WP7 of Android. Je kan Siri bijvoorbeeld vragen om een tekst te sturen naar je echtgenoot, of wat voor weer het morgen wordt. Heel knap allemaal, maar helaas: Siri verstaat en spreekt geen Nederlands. Misschien dit jaar wel, wie weet?

Apple iPhone 4S
Prijs: Vanaf 649 euro (januari 2012)
Besturingssysteem: iOS

PRO: Perfecte integratie van Apple-diensten; Haarscherp scherm; Uitstekend app-aanbod
CONTRA: Prijs

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business