Nieuws

App: Valentine Radio

"Zeg het met Barry White" zou de slogan van deze app kunnen zijn. BluMediaLab toont twintig radiostations die je een zwoele sfeer garanderen. Airplay wordt ook ondersteund, dus je kunt draadloos naar je stereo streamen, samen met je geliefde op de bank.

Ben je in een romantische bui? Dan is deze app misschien wel iets voor jou. Als je de app opstart, krijg je een eenvoudige lijst met alle beschikbare radiostations. Kies er eentje uit en het station begint te spelen. Je krijgt een afbeelding met het logo van de gekozen zender, een volumeslider en een Airplayknop. Het oogt bijzonder gebruiksvriendelijk, ingewikkelder hoeft het dan ook niet te zijn.

Alle streams zijn qua thema romantisch ingesteld. Het hoeft echter niet per se melig te zijn. Naast de bekende klassiekers kan je luisteren naar romantische jazz, ambient en loungemuziek.

Vreemd is dat de app in de Android Market betere gebruikersscores haalt dan in de iTunes Store. iPhonegebruikers geven de app over het algemeen slechts 1 ster, in de Android Store is de gemiddelde score 4 op 5. In iOS zou de stream (te) vaak wegvallen, tot grote irritatie van gebruikers. Het is niet duidelijk of dat probleem zich alleen bij 3G of ook bij wifiverbindingen voordoet. Let bij 3G-verbindingen ook op dat je dataplan groot genoeg is.

[related_article id=”161563″]

Valentine Radio is gratis beschikbaar voor Android, iPhone en iPad.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business