Nieuws

Boeing stelt luchtpaleis voor

Vliegtuigbouwer Boeing stelt een nieuwe privéjet voor. De aangepaste 737-700 zorgt voor luxueuze vluchten, met meerdere HD-monitors en erg grote bedden. En een douche!

Dacht je er net aan een nieuwe, superluxueuze privéjet te kopen? Zoek dan niet langer: Boeing heeft net wat je zoekt. Het luchtvaartbedrijf stelt zijn nieuwste Boeing Business Jet voor: een aangepaste 737-700 die 19 passagiers 10.370 kilometer ver kan dragen tegen 980 kilometer per uur.

Maar wat het, naast zijn technische specificaties, geschikt maakt voor een koning, is zijn uitrusting. Je vindt er een kingsizebed en een privébadkamer en -douche. De gastenkamer bevat enkele divans die je kunt uitvouwen tot bedden voor acht personen.

Technologie
De jet werd bovendien uitgerust met Honeywells Ovation Select-systeem, een technologiesuite die werd ontworpen ‘om je je werk te doen vergeten’. “Ovation Select gebruikt de nieuwste technologische ontwikkelingen zodat jij overal verbonden kan zijn met de buitenwereld. Of je nu verbindt met je BlackBerry, je laptop of je tabletcomputer, of wanneer je een videoconferentie wil houden”, zegt Boeing in een verklaring over een nieuwe vliegtuig.

“Het modulaire, lightgewicht- en flexibele kabinemanagementsysteem biedt hogekwaliteitsaudio en full HD-video – prachtig op de 42 inch- en 46 inch-highdefinitionschermen”, gaat de fabrikant verder.

En alsof dat nog niet genoeg is vind je in de kombuis een centraal eiland met typische keukenspullen zoals een oven, een microgolfover, een koelkast, een toestel dat je vuilnis compacter maakt en een wijnkoeler. Oh ja, en een espressomachine.

Boeing wil niet meteen kwijt hoeveel de nieuwe jet kost, maar het zegt wel dat het exemplaar verkocht werd aan een Amerikaanse zakenman.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business