Nieuws

Van Dale Middelgroot: turf in zakformaat

Drie jaar na de Van Dale Pocketwoordenboek-apps is het tijd voor het grotere werk met de Van Dale Middelgrote woordenboeken Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

De Van Dale Middelgrote apps bevatten uitgebreide zoekfuncties, spellingsuggesties bij typefouten en uitgebreide opties voor het doorzoeken van de woordenboeken. Er is ook een overhoorfunctie aanwezig zodat je je woordenschat kan uitbreiden. De uitspraak van de vreemde taal is te beluisteren. De apps worden lokaal volledig geïnstalleerd waardoor je dus niet afhankelijk bent van internet. Handig voor als je op vakantie bent.

De nieuwe Van Dale Middelgrote Apps zijn samen met Paragon Software Group ontwikkeld. Paragon is ook verantwoordelijk voor de eerder uitgebrachte Pocket-apps van Van Dale. Paragon gebruikt haar eigen SloveEd-engine. Deze neemt weinig ruimte in beslag, maar biedt wel vele zoekmogelijkheden.

[related_article id=”161563″]

De Van Dale Middelgrote apps zijn beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en de iPad. De apps  zijn tijdelijk in prijs verlaagd en kosten nu per stuk 19,99 euro. Enkel voor het Van Dale Middelgroot Woordenboek Nederlands betaal je nog de volle pot, namelijk 39,99 euro. Als dat te duur is voor jou ben je beter af met Van Dales Pocketwoordenboeken. Ook zij zijn nu in de aanbieding en kosten nog 4,99 euro per stuk. De Pocketwoordenboeken zijn ook verkrijgbaar voor Android maar variëren daar in prijs van 9,99 tot 27,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business