Nieuws

Internetvraagbaak Quora

Quora is een soort van vraagbaak waar je op zoek kunt gaan naar antwoorden of zelf vragen kunt stellen. Sinds deze maand is er een Android-app.

Op Quora kan je terecht met je meest brandende vragen. Wie zijn de meest nutteloze mensen ter wereld? Waarom houden mannen van de film Fight Club? Wat is er zo aantrekkelijk aan een mosh pit? Welke klassieke boeken verdienen hun status van klassieker niet? Of je dit soort discussies interessant of amusant vindt, je zal moeten toegeven dat ze handig verzameld zijn in deze app.

Je logt in met Facebook, Twitter of maakt in de app een account aan. Daarna kies je vast een aantal onderwerpen die je wilt volgen. Via tekst of spraak kun je een zoekopdracht ingeven in de bovenste balk. Hier kun je ook meteen een vraag stellen/ingeven.

Natuurlijk kun je je Facebook- of Twittervrienden uitnodigen maar ook credits aanschaffen om jouw vragen in de spotlights te zetten. Credits kun je ook verdienen. Dit gebeurt wanneer iemand op jouw vraag stemt. Verder zijn er push-notificaties en is er een widget aanwezig. Quora is een mooie app die veel interessante vragen en antwoorden bevat waar je inspiratie uit op kunt doen.

Alle vragen en antwoorden op Quora zijn in het Engels. Bovendien vraagt Quora dat iedere gebruiker zich kenbaar maakt met zijn echte naam. Je downloadt de app in de Google Play Store. Een versie voor iOS-toestellen is te downloaden vanuit de App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business