Nieuws

Repareer je Internet Explorer

Malware of een vervelend neefje kunnen je browserinstellingen lelijk overhoop halen. Gebruik dit handige tooltje om alles weer in de oude staat te herstellen.

Een browser is net zo persoonlijk als het interieur van je slaapkamer. Je hebt favoriete werkbalken, instellingen en een startpagina waar je je dag mee begint. Maar als je besmet wordt, of als iemand anders je computer heeft gebruikt, kan het zo zijn dat je favoriete instellingen onherroepelijk zijn verdwenen. Of toch niet?

[download_file]

Met het gratis programma Browser Repair Tool is het mogelijk om een herinstallatie van Internet Explorer te vermijden. Het tooltje werkt voorlopig alleen samen met de Microsoft-browser, maar we de makers zeggen dat binnenkort ondersteuning komt voor Mozilla Firefox en Google Chrome.

Deze assistent is niet meer dan een checklist waar je onderdelen van de browser kunt afvinken die je hersteld wilt hebben. Maar het is ook mogelijk om irritante trekjes van IE uit te schakelen of enkele handige opties in de Windows-instellingen in- of uit te schakelen.

Die laatste categorie komt vooral van pas voor malware, die vaak instellingen diep in je systeem aanpast om je slinks om te leiden naar malwaresites of ellendige reclames op je scherm te tonen.


Wij bieden je hier een directe link aan naar het programma, maar als je om de een of andere reden bij de programmapagina terecht komt, laat je dan niet in de war brengen door de Trial-knop. Browser Repair Tool is geheel gratis voor gebruik.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business