Nieuws

Deze week: Android-liefhebber ondergedompeld in iOS

Een aan Android verstokte redacteur "mocht" twee weken lang rondlopen met een iPhone 6 en de redactie testte voor jou acht multimedia-tablets.

Wie veel video wil kijken op zijn tablet, kijkt best naar een iets groter schermformaat. We vergeleken een aantal tablets van meer dan 9 inch en kozen onze redactiefavoriet.

We stopten onze redacteur, een rasechte Androidgebruiker, een fonkelnieuwe iPhone 6 in handen. Hij pende zijn bevindingen na twee weken met Apples smartphone uitgebreid neer.

[related_article id=”158256″]

Wil je voor de feestdagen nog koopjes scoren? In de Verenigde Staten is Black Friday, de dag na Thanksgiving, een van de belangrijkste winkeldagen van het jaar met zotte kortingen. Van deze deals kan je vandaag ook in België en Nederland mee genieten.

Maandag 1 december is het wereld-aids-dag. Apple houdt daarom samen met app-ontwikkelaars een grootschalige actie in de iOS App Store om geld in te zamelen voor aidsbestrijdende organisatie RED.

De Brusselse regering werkt aan nieuwe wetgeving waardoor de omstreden taxidienst Uber en de traditionele taxibedrijven naast elkaar zouden kunnen werken.

Een beetje waakzaamheid is nooit weg: Google lanceerde een nieuwe tool waarmee je kan controleren welke apparaten toegang hebben of hadden tot je Google-account.

De populaire Windows-schoonmaaktool CCleaner krijgt een nieuw uiterlijk. Ook onder de motorkap is de software verbeterd, zodat je computer blijft draaien als een geoliede machine.

Het einde van het jaar nadert, en dus wordt het tijd voor overzichtslijstjes. Oude fouten, nieuwe vijanden en menselijke naïviteit: hier zijn de grootste securityfiasco"s van 2014 tot dusverre.

Slecht nieuws voor het komende jaar: de Belgische provider Telenet voert op 25 januari 2015 een tariefaanpassing door. Internet, vaste telefonie en digitale tv worden weer een beetje duurder.

Bhaalu gaat dan weer in winterslaap. De opnamedienst schikt zich naar het vonnis van de rechter die bhaalu als illegaal bestempelde. De blauwe beer is wel van plan een comeback te maken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business