Nieuws

Kinepolis brengt Tinder voor eenzame filmliefhebbers uit

Alleen naar de bioscoop gaan is de belangrijkste reden om niet frequent naar de bioscoop te gaan. Daarom introduceert Kinepolis Tinder voor filmfans.

Een film op het grote doek kijken staat garant voor de allerbeste ervaring, maar wanneer je telkens alleen moet gaan blijf je dat niet met plezier doen. Wie voortaan graag met twee naar de film wil maar niemand kent om met je mee te gaan, is er de Meet me at Kinepolis app voor Android en iOS.

Date of vriendschap

Bekijk het als een Tinder voor bioscoopliefhebbers. Je kan vooraf aangeven of je specifiek een date zoekt, of gewoon wat vriendschap om niet alleen te gaan. Je kiest in welke bioscoop je een film wil zien. Daarna selecteer je een aantal films die je graag zou willen zien, en vooral met wie je graag een film wil kijken.

Wanneer je een match hebt, kan je beginnen met chatten, zodat je fatsoenlijk kan afspreken in de bioscoopzaal voor een gezellige film met twee.

Verplicht Facebook

“Stefaan Claes, International CRM en Digital Marketing Director Kinepolis: “Naar de bioscoop gaan is een sociale activiteit. Kinepolis laat niet alleen films zien, maar brengt mensen ook bij elkaar. In dat opzicht is deze app een logische volgende stap.”

Enig nadeel van de app: je moet verplicht een Facebook-account hebben om in te loggen. Apart registreren of een ander type account gebruiken is niet mogelijk. Omdat de app nog in een testfase zit, kan dit mogelijk nog veranderen in de toekomst.

De app kan je nu downloaden op iOS en Android.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business