Nieuws

Google lanceert Gmail Go voor Android

Google introduceert Gmail Go, een lichtere versie van de Gmail-app die dezelfde basisfunctionaliteiten biedt, maar minder data verbruikt.

Google introduceert Gmail Go, een beperkte versie van de Gmail-app. De afgeslankte versie van de e-mail-app is bedoeld voor telefoons met basisspecificaties of plaatsen met slechte connectiviteit of dure mobiele dataprijzen. Daarnaast neemt Gmail Go minder ruimte in op smartphones en biedt de app toch dezelfde basisfunctionaliteiten.

Gmail Go biedt nog steeds ondersteuning voor meerdere accounts, het automatisch filteren van sociale en promotionele e-mails, geeft toegang tot 15 GB gratis opslaggeheugen en de mogelijkheid om zowel online als offline e-mails te lezen en beantwoorden. Andere niet-essentiële functies ontbreken, zo worden afbeeldingen niet automatisch geladen om minder data en RAM-geheugen te gebruiken.

De Google Go-serie van applicaties neemt minder ruimte in beslag op je telefoon en verbruikt minder data dan de standaardversies van de Google-apps. Op die manier maakt Google het mogelijk om de toepassingen te gebruiken in landen met minder snelle internetsnelheden.

Gmail Go is nu beschikbaar in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business