Nieuws

Instagram experimenteert mogelijks met gebruikersinvoer in Stories

Instagram lijkt zwaar in te zetten op het stimuleren van interactiviteit tussen gebruikers. Eerder voegde het sociale platform reeds de mogelijkheid tot peilingen toe binnen het Stories-gedeelte en mogelijks komt er binnenkort nog een extra manier van interactie.

Nieuwswebsite Android Police publiceerde namelijk een artikel waarin een screenshot te zien is van een invoerveld binnen een Instagram Story. Concreet zouden plaatsers een open vraag kunnen stellen aan hun volgers, waarop hun volgers vervolgens eenvoudig kunnen antwoorden in een voorzien invoerveld. De nieuwe toevoeging is echter nog niet bevestigd door Instagram dus voorlopig dienen we het lek nog met een korreltje zout te nemen.

Tegenwoordig is het reeds mogelijk voor gebruikers om een reactie te plaatsen op een verhaal, maar deze nieuwe feature zou de mogelijkheid om te reageren op een Story alvast wat laagdrempeliger moeten maken.

Eerder deze maand lanceerde Instagram ook hun eigen videoplatform IGTV. Het bedrijf is dus zeker niet van plan om hun succes voor vanzelfsprekend aan te nemen en op hun lauweren te rusten.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business