Nieuws

Surface Laptop en Surface Pro komen mogelijk in het zwart

Voor Microsoft is zwart het nieuwe zilver. Na zes jaar afwezig geweest te zijn in de Surface line up, is de kleur nu terug van weggeweest.

Het ziet er naar uit dat de Surface Laptop en Surface Pro eindelijk ook in het zwart beschikbaar zullen zijn in de nabije toekomst. Eerder dit jaar gebruikte Intel al per ongeluk een zwarte Surface Book 2 in een promotievideo en nu rapporteert hardware website Thurrott ook het bestaan van een zwarte Surface Laptop 2. Microsoft keert zo terug naar zijn roots en naar de eerste generatie van Surface producten, die in 2012 ook beschikbaar waren in het zwart.

De kleur zou alvast een welkome toevoeging zijn aan het Surface Pro gamma, dat momenteel bestaat uit een zilveren design met optionele type covers in verschillende kleuren (rood, blauw of zilver). De Surface laptop is momenteel wel al volledig in deze kleuren beschikbaar, maar ook hier is zwart een aangename en veel gevraagde toevoeging.

Op 2 oktober zullen we weten of deze geruchten effectief kloppen, want dan organiseert Microsoft een evenement in New York. Volledig nieuwe toestellen, zoals het apparaat met twee schermen dat als codenaam Andromeda heeft, zullen we wellicht niet zien, maar een verfrissing van de huidige line up aan Surface producten is wel aan de orde.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business