Nieuws

Nieuwe Chromecast per ongeluk te koop bij Best Buy

Na de Pixel 3 lekt nu ook de nieuwe Chromecast nog voor het grote Google-evenement van volgende week.

De Amerikaanse winkelketen Best Buy begint zo stilaan een reputatie te krijgen voor het te vroeg verkopen van producten. Enkele weken geleden zagen we al een winkeldisplay opduiken voor de GoPro HERO7 terwijl het toestel nog niet eens was aangekondigd en deze keer was het de beurt aan de nieuwe Chromecast.

Een aandachtige klant van de keten kon de Chromecast 3, waarvan we de aankondiging op 9 oktober verwachten, op de kop tikken voor de prijs van 35 dollar. Het toestel uittesten ging echter nog niet, want daarvoor was een extra update nodig. Of het apparaat Bluetooth ondersteunt zoals gedacht, werd ook niet duidelijk uit de Reddit post, maar het staat alvast niet aangegeven op de verpakking.

Het is het zoveelste lek voor Google, dat er helemaal niet in slaagt om dingen verborgen te houden. Eerder lekte ook al een heleboel informatie over de nieuwe Google Pixel 3, zoals het nieuwe design, het draadloos opladen en de schermafmeting van 5,5 inch. Wie dus naar het Google evenement gaat in Parijs of New York zal weinig nieuws te zien krijgen, maar dat maakt de nieuwe toestellen niet minder interessant.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business