Nieuws

Renders Motorola Moto G7 gelekt

Verschillende smartphones lekten al de voorbije weken en vandaag was het de beurt aan de Motorola Moto G7.

Google is blijkbaar niet het enige bedrijf dat problemen heeft om zijn nieuwe smartphones verborgen te houden van de buitenwereld. Via de Twitter-account van OnLeaks werden de eerste hoge resolutie 5K renders van Motorola’s nieuwste paradepaardje gelekt, de Moto G7 die samen met zijn grote broer, de Moto G7 Plus, begin volgend jaar beschikbaar zal zijn.

Op de renders en de 360-graden video die we vonden op MySmartPrice is te zien hoe de telefoon voorzien is van een alom gehate “notch” in regendruppel vorm. Net iets minder opvallend dan die van de nieuwe iPhones, maar nog steeds niet echt aangenaam om naar te kijken, Motorola. We zien eveneens een gebogen achterkant.

Over de specs kunnen we momenteel al vertellen dat het zou gaan om een toestel met Full HD+ resolutie en mogelijk een octa-core processor. Achteraan vinden we twee camera’s terug van 16 en 5 MP, vooraan één van 12 MP en intern vinden we ook nog 4GB RAM , 64GB opslagruimte en een batterij van 3500 mAh terug. Als deze geruchten correct zijn, mogen we ook Android 9 Pie ontdekken op het toestel, wat logisch lijkt met een release in 2019.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business