Nieuws

Spotify komt met Wear OS app voor smartwatches

Heb je een smartwatch met Wear OS? Dan kan je binnenkort je Spotify ervaring volledige controleren via je pols dankzij de nieuwe app van het bedrijf.

Spotify komt naar Wear OS, dat kondigde het streaming platform vandaag aan. Voor de creatie van de app werkte het bedrijf samen met smartwatch producent Fossil Group. De app is weldra beschikbaar en vanaf november zullen de Fossil Gen 4 en Michael Kors Access Runway smartwatches voorgeïnstalleerd komen met de app en zo meer controle in je pols stoppen.

Muziek beweegt mensen. Zo begint Spotify de aankondiging en dat klopt inderdaad. Je luistert naar muziek tijdens het pendelen of tijdens het joggen en het prullen met een smartphone is dan vaak al eens ongemakkelijk. Met Spotify rond je pols moet je opnieuw de vrijheid krijgen om te lopen, dansen en shoppen zonder moeite.

Mikael Ericsson, Senior Product Director vindt dat alvast belangrijk en voegt er nog aan toe dat hij “ernaar uitkijkt om de Spotify ervaring in de toekomst nog meer te verbeteren dankzij deze nieuwe wereld van mogelijkheden”.

De app ondersteund eveneens Connect, wat wil zeggen dat je je muziek feilloos kan wisselen tussen verschillende apparaten via de smartwatch, zoals dat nu met je smartphone of laptop al mogelijk is. Tenzij je een van deze speakers hebt natuurlijk. Verder zien we ook betere controle tijdens het luisteren en kan je bijvoorbeeld snel terugkeren naar een recent liedje, 15 seconden vooruit of achteruit gaan en nog veel meer, zoals het toevoegen van muziek aan je favorieten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business