Nieuws

[Lezerstest] Test gratis de Epson EcoTank ET-2711 en deel je bevindingen

TechPulse zoekt samen met Epson vijf lezers om de Epson EcoTank ET-2711 uit te proberen. Stel je nu kandidaat en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Als tester krijg je de printer thuisgestuurd en mag je er twee weken mee aan de slag om een goed oordeel te vellen. Na het testen schrijf je een review van ongeveer één pagina waarin je jouw bevindingen over de printer deelt. Deze review wordt verwerkt in een artikel op TechPulse.

De Epson EcoTank ET-2711 is een gebruiksvriendelijke en voordelige all-in-one-printer op maat van drukke gezinnen. Het toestel blinkt uit in betrouwbaarheid. Dankzij het innovatieve inkttanksysteem kan je tot drie jaar lang zorgeloos printen, zonder dat je nieuwe inktpatronen moet voorzien. Is het toch tijd om de inkt bij te vullen, dan doe je dat gewoon met een flesje. Door de grote hoeveelheid meegeleverde inkt is de EcoTank ET-2711 bovendien uitermate voordelig op de lange termijn. Hoewel dit toestel een instapmodel is, heeft het heel wat functies aan boord. Zo kan je de printer rechtstreeks via USB op je pc aansluiten kof rechtstreeks met je smartphone verbinding maken langs wifi-direct. De bijhorende applicatie zorgt er voor dat mobiel printen eenvoudiger is dan ooit.

Hoe doe je mee?

Geef ons jouw motivatie waarom je de Epson Ecotank ET-2711 wil proberen door een mail te sturen naar testpanel@minoc.com. Vermeld daarbij ook jouw naam, telefoonnummer en het adres waar de EcoTank ET-2711 geleverd mag worden. Inschrijven kan tot en met 9 november 2018.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business