Nieuws

Telltale’s The Walking Dead opnieuw in ontwikkeling

Goed nieuws voor de fans van Telltale’s The Walking Dead want er wordt bij Skybound verder gewerkt aan de ontknoping van de serie.

Eindelijk goed nieuws voor de fans van Telltale’s The Walking Dead. Door een faillissement van de studio leek het een tijdlang zo te zijn dat het laatste seizoen van de serie nooit helemaal afgerond zou worden. Gelukkig werden de rechten van het spel gekocht door Robert Kirkman, geestelijke vader van The Walking Dead. Zijn studio, Skybound, heeft ondertussen een groot aantal van de originele teamleden in dienst genomen en hoopt snel een release date te kunnen aankondigen.

Volgens Social Media Manager Johnny O’Dell, is de ontwikkeling van de game sinds gisteren officieel gestart en mogen we snel nieuws verwachten over afleveringen drie en vier van TWD: The Final Season. Verder stelde de studio ons in een blogpost nog gerust dat we weldra alle seizoenen van de serie opnieuw zullen kunnen kopen. In de nasleep van het faillissement van Telltale werden deze immers uit de digitale rekken van platformen zoals Steam gehaald. Zij die The Final Season al hebben gekocht in pre-order, zullen ook niet opnieuw moeten betalen voor de ontknoping, de laatste twee afleveringen worden gewoon toegevoegd aan je collectie wanneer ze beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business