Nieuws

Extra fake selfies komen naar Facebook Messenger

Facebook Messenger komt met enkele updates voor de camerafunctionaliteit van de app, inclusief de mogelijkheid om extra fake selfies te maken.

Vorige week schreven we nog dat Instagram chat meer op Messenger begint te lijken door de toevoeging van voice chat. Vandaag is het de beurt aan Messenger om meer op Instagram te gaan lijken. Facebook kondigde immers een reeks nieuwe video- en fotomogelijkheden aan voor de camerafunctie van het chatplatform.

Het nieuws kwam er, hoe kan het ook anders, via de Facebook-pagina van Messenger. Facebook stelde eerst de nieuwe Selfie Mode aan de wereld voor die moet zorgen voor een extra blurry achtergrond, zoals we dat ook al zien bij de nieuwste reeks iPhones. Dat het effect artificieel is, lijkt niemand te storen en Facebook vindt het voldoende om jou het perfecte plaatje te beloven.

Verder is er ook nog de nieuwe Boomerang-optie die 1-op-1 gekopieerd lijkt van Instagram. Even de sluiterknop ingedrukt houden en de app neemt een korte video op, die vervolgens wordt afgespeeld en teruggespoeld. Uitermate geschikt voor het klinken op het nieuwe jaar tijdens de feestdagen.

Ten slotte is er nog de toevoeging van AR-stickers aan de app, hiermee kan je een geanimeerde sticker in een filmpje laten verschijnen. Je weet immers nooit wanneer een roze varkentje de boel wat kan opleuken.

De nieuwe functionaliteit zou vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar moeten zijn in je Messenger-app. Is dat niet het geval, kijk dan even of er geen update beschikbaar is in de Apple App Store of op Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business