Nieuws

Startup toont Vlaming dat er veel alternatieven zijn voor Bol.com

[Advertorial] Altijd korting krijgen op je online aankopen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dankzij de FamilyCard, een ambitieuze startup uit Aalst, is het voor meer dan 42.000 FamilyCard-leden de normaalste zaak van de wereld geworden.

FamilyCard.be is een digitale webshop klantenkaart waarmee je altijd korting krijgt bij de 858 Belgische én internationale webshops – zoals Collishop, Farmaline, JBC, Hema, Booking.com, Zalando Lounge, Decathlon, Ici Paris XL en La Redoute die zich al aansloten bij FamilyCard. En elke maand komen er webshops bij.

 

Handige functie: zoek én vergelijk meteen.

Vooral jonge actieve gezinnen en druk bezette ondernemers blijken gewonnen te zijn voor het concept van FamilyCard. Logisch, wegens tijdsgebrek kopen ze vaak online. Gezinnen boeken hun reizen online en kopen op webshops elektro, kleding of zelfs medicijnen, bedrijven kopen dan weer hun kantoorbenodigdheden zoals toners, drukwerk en andere zaken online. Ze besparen er kostbare tijd mee, maar ook geld. Via een handige zoekfunctie kunnen ze immers de prijzen van een bepaald product vergelijken op verschillende webshops en zo de beste koop doen.  Daarbovenop ontvangen ze nog eens een korting als ze via FamilyCard kopen aan één van de honderden webshops die zich aangesloten hebben bij FamilyCard. Kortom, een handig en vooral voordelig alternatief voor Bol.com

Via de zoekfunctie vergelijk je in één oogopslag producten bij honderden verschillende webshops. © FamilyCard

 

Als er geld op de grond ligt, raap je het toch op?

Elodie (27) uit Kuurne is een zeer fervente FamilyCard-fan. “Mijn vriendin moet als management assistant  in een groot bedrijf veel online aankopen en hotels boeken. En zij vertelde mij over de voordelen van FamilyCard en hoeveel korting ze hierdoor verzameld had. Ik had eerst mijn twijfels maar al na een paar kleine aankopen was ik meteen overtuigd. Ondertussen koop ik niets zonder “mijn” FamilyCard. En het lijken allemaal kleine bedragen bij elke aankoop, maar op maandbasis tikt het wel lekker aan hoor. Oja, dat wil ik absoluut ook vermelden: Fabienne van hun klantendienst is ongelooflijk. Elke vraag of probleempje wordt meteen aangepakt, alsof je de enige bent. Daar kunnen anderen online spelers nog veel van leren. Je moet eigenlijk wel goed gek of niet op de hoogte zijn om tegenwoordig nog je online aankopen zonder FamilyCard te doen. Dat is gewoon geld weggooien… Als ik geld op de grond zie raap ik het op, hoor.

 

Wat is het business model achter FamilyCard

Niets is gratis, dus waarom zou een FamilyCard dat wel zijn? We vroegen het Wim Willems (36), oprichter van FamilyCard. “FamilyCard is 100% gratis en zal dat ook altijd blijven. Wij verdienen ons geld immers dankzij reclame inkomsten, waardoor we het platform volledig gratis kunnen houden. Bovendien worden alle data veilig opgeslagen en in onze privacy verklaring staat glashelder omschreven dat deze nooit doorgegeven of doorverkocht zal worden aan derden.” De Aalsterse startup heeft trouwens ambitieuze plannen: “We willen eerst België veroveren, en hebben al plannen gemaakt voor Frankrijk en Duitsland. Dat ons concept aanslaat, is duidelijk. We hadden 9 maand na lancering al meer dan 30.000 leden en dat aantal blijft maar stijgen,” aldus Willems.

 

Nieuwe leden ontvangen tijdelijk 5 €

Momenteel heeft FamilyCard een actie lopen, waarbij elk nieuw lid 5 € ontvangt bij het aanmaken van een FamilyCard account. Een extra reden om niet langer te wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business