Nieuws

‘iPhone 11 bevat drievoudige camera’

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Volgens nieuwe geruchten zou de iPhone 11 beschikken over drie camera's, die samen werden gebracht op een vierkant camera-eiland.

De bron van het gerucht is de Japanse website Macotakara. Volgens hen zal de iPhone 11 drie camera's bevatten die gegroepeerd worden in een vierkante camerabult. Met nog een flitser erbij, zou dat uitkomen op 4 elementen op het camera-eiland. Die berichtgeving komt overeen met renders die OnLeaks reeds eerder maakte. Macotakara zou de informatie via Chinese leveranciers zijn bekomen.

De render van Macotakara spreekt de render van OnLeaks wel lichtelijk tegen. Op de render van OnLeaks, zijn de camera's namelijk niet netjes opgelijnd binnen het vierkant terwijl dit bij de render van Macotakara wel zo is. Volgens de Chinese website zou Apple dus kiezen voor een gelijkaardig design als de Huawei Mate 20.

De render van OnLeaks toont een slordig camera-eiland.

Volgens het verslag zou de drievoudige camera enkel beschikbaar zijn op de modellen die beschikken over veel opslaggeheugen. Nu zou de vormfactor dus niet veel uitmaken, maar zou het het al dan niet voorzien van een drievoudige camera dus afhangen van de hoeveelheid opslagruimte. De 64 GB-versie van de iPhone 11, zou dan naar alle verwachtingen dezelfde dubbele camera krijgen als de huidige iPhone XS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business