Nieuws

Deze telefoon hoef je tijdens het rijden niet aan te raken

Een smartphone gebruiken tijdens het rijden kan levensgevaarlijk zijn voor jou en de andere weggebruikers. Maar hoe zorg je ervoor dat je dan toch je dingen kunt doen en veilig de weg gebruikt? Door gebruik te maken van gebaren! De nieuwe LG G8 Thinq maakt hier handig gebruik van, lees hier hoe dat in de praktijk werkt.

Diverse gebaren

Bij de meeste smartphones is het al mogelijk om een assistent te gebruiken of een oproep te maken door een bepaalde naam uit te spreken. Bij de LG gaat dat nog een stap verder: door bepaalde bewegingen te maken kan je bepaalde apps openen of andere acties uitvoeren.

Veilig de weg op

Als er iets belangrijk is, dan is het veilig op de weg rijden. Gebruik maken van een smartphone is dan uit den boze. Tenzij je je telefoon gebruikt zonder het aan te raken. Met de nieuwe LG smartphone kan je makkelijk je navigatie openen en beheren zonder dat je al slingerend op de weg rijdt. Ook je favoriete muziek kan je simpel openen met enkele gebaren. Je telefoon als dashcam gebruiken behoort ook tot de mogelijkheden: jij bepaalt wat er gebeurt door gebaren te koppelen. Wil je ook de mogelijkheden van deze nieuwe LG ontdekken? Kijk dan eens telefoonabonnement.nl en combineer de telefoon met een abonnement voor een leuke prijs.

In de keuken

Niet alleen in de auto kan het gebruik van gebaren praktisch zijn. Wat dacht je van het gebruiken van je telefoon tijdens het koken? Je wilt natuurlijk niet met vieze handen je telefoon bedienen om even je muziek aan te zetten of iemand te bellen. Met enkele gebaren kan je ook hier erg praktisch jouw telefoon bedienen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business