Nieuws

Derde én vierde generatie Apple AirPods komt er snel aan

Het succes van de AirPods is Apple niet ontgaan en het bedrijf is volgens analisten druk bezig met de ontwikkeling van twee nieuwe generaties.

Het is nog niet eens twee maanden geleden dat we een nieuwe generatie AirPods zagen verschijnen, maar toch is er al informatie opgedoken over de volgende generaties van de befaamde Apple-oortjes. Ze kunnen mogelijk al eind dit jaar gelanceerd worden.

Het nieuws komt er via analyst Ming-Chi Kuo, die in het verleden ook al accurate voorspellingen wist te doen, en werd verder ondersteund door Digitimes dat een rapport publiceerde over een derde generatie AirPods eind dit jaar. Volgens Ming-Chi Kuo zou er ook een vierde generatie zitten aan te komen die in het eerste kwartaal van 2020 moet verschijnen.

Noise cancelling

Eén van deze twee generaties wordt verwacht om enorm op de huidige AirPods te lijken, mogelijk met enkele kleine cosmetische aanpassingen, terwijl het andere model een volledig nieuw ontwerp zou hebben en mogelijk nieuwe functies zoals noise cancelling, een groter bereik en vochtbestendigheid bevat. Met deze nieuwe mogelijkheden zou ook een hoger prijskaartje verwacht worden, terwijl de derde generatie een gelijkaardig kostenplaatje zou hebben als de huidige AirPods (229 euro met case).

Kuo had het in het verleden al meermaals bij het rechte eind en dus bestaat de kans dat ook deze informatie correct is. De AirPods zijn hoe dan ook enorm populair en op een hoog tempo nieuwe versies uitbrengen kan alleen maar in het financiële voordeel van Apple spelen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business