Nieuws

Grappenmaker kleeft San Francisco vol met AirPods stickers

3D-stickers zijn de nieuwste rage onder grappenmakers. Zo verschenen er in San Francisco overal AirPods-stickers in de straten.

Je kent dat gevoel wel, telkens als je iemand ziet met Apple AirPods in zijn of haar oren, verwacht je dat de draadloze oortjes op elk moment uit kunnen vallen om vervolgens voor altijd te verdwijnen in een rioolputje. Grappenmaker en digitaal ontwerper Pablo Rochat speelt in op die angst en printte een hoop 3D AirPods stickers uit om ze vervolgens te verspreiden in de straten van San Francisco.

Met een prijskaartje van 279 euro voor de AirPods Pro, lijkt het vinden van een AirPods oortje een pak aantrekkelijker dan dat van een briefje van 100 dollar en zo lijken de inwoners van San Francisco er ook over te denken, want menig inwoner ging al door de knieën.

De stickers zien er dan ook enorm realistisch uit door hun 3D effect en doen denken aan een filmpje dat een tijdje geleden viraal ging, waarin 3D-afdrukken van een stopcontact voor verwarring zorgden op een luchthaven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business