Nieuws

Deze week: Tuttimus, de Pixel en tops en flops van Microsoft

Deze week lanceerde Proximus een aantrekkelijk totaalaanbod voor telecom, en rolden de eerste reviews van de Google Pixel binnen. Verder keken we naar de hoogte- en dieptepunten van 40 jaar Microsoft.

Proximus wil met Tuttimus tegen Telenet Wigo concurreren. Hoe vergelijken beide quad play-pakketten tegenover elkaar en waar krijg je het meeste waar voor je geld?

Op het internet zijn de eerste recensies opgedoken van de Google Pixel en Pixel XL. Heeft Google goud in handen? Wij destilleren de belangrijkste indrukken.

Al meer dan 40 jaar lang brengt Microsoft computerproducten aan de man. Enkele daarvan zijn tegenwoordig onmisbaar, maar evengoed is het bedrijf een paar keer flink op de bek gegaan. Een overzicht.

Back-ups zijn onmisbaar om al je data veilig te stellen. De krachtige back-upsoftware Paragon Backup and Recovery is momenteel tijdelijk gratis beschikbaar.

Nintendo heeft net zijn nieuwe Switch-console aan de wereld getoond. Half tablet, half spelconsole, maar helemaal geniaal. Apple en Google krijgen concurrentie.

Microsoft heeft stilletjes de premiumversie van Outlook.com beschikbaar gemaakt voor klanten, al blijft de service momenteel in bèta.

Wat de verhalen na de overrompeling van de Antwerpse Kammenstraat deden vermoeden is nu statistisch bewezen: Pokémon Go heeft geen (positieve) invloed voor handelaars.

Bij verschillende iPhone-gebruikers werkt de drukgevoelige Home-knop niet naar behoren. Apple lost het probleem op met een softwarematig exemplaar.

Heel wat problemen met Windows zijn te voorkomen door alle hardware regelmatig van up-to-date drivers te voorzien. SnailDriver maakt die klus een stuk eenvoudiger.

We gebruiken wifi zo vaak, dat we er niet bij stilstaan dat de technologie oorspronkelijk een ware innovatie was. Hoe ontvangt je laptop draadloos data?

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business