Nieuws

Opvallende producten gespot op MWC

Op Mobile World Congress kom je naast overmaatse smartphones nog veel andere opvallende producten tegen. Een overzicht.

Samsung Galaxy Note 8.0
Tussen tablet en phablet in, zullen we maar zeggen, moet de Galaxy Note 8.0 vooral een alternatief bieden voor de iPad mini van Apple. Wij waren vooral onder de indruk van het lage gewicht.

Google Android
Ondanks dat Google zelf niet meer aanwezig was met een Android-stand, was het bekende groene robotje alomtegenwoordig. Ook bij Intel, dat met de Atom Clover Trail+ processor eindelijk de ARM-processors van antwoord hoopt te kunnen dienen.


LG Optimus G Pro
De prijs voor de smartphone met de allerfelste kleuren gaat wat ons betreft naar de Optimus G Pro van LG. Deze XL smartphone kan ook draadloos opladen wat LG op de stand demonstreerde. Er was hier overigens verrassend veel aandacht voor de LG/Google Nexus 4 smartphone, die in onze contreien nog altijd niet officieel beschikbaar is.


Samsung NX 3D-lens
Of het ooit wat wordt met 3D betwijfelen we, maar dat weerhoudt Samsung er niet van om uit te pakken met een enkelvoudige 3D-cameralens voor hun NX systeemcamera"s.

HTC One
Vlak voor MWC aangekondigd, en in Barcelona al volop te bewonderen moet de grootse One HTC weer uit het slop halen. Design, schermkwaliteit en gewicht zitten alvast op topniveau, zoals we zelf konden vaststellen. Ook niet te versmaden: dit is de eerste telefoon met 802.11ac!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business