Nieuws

iOS 7 zou zoomen tijdens het filmen introduceren

Nu ontwikkelaars iOS 7 kunnen uitproberen, beginnen nieuwe functies uit te lekken die Apples nieuwe besturingssysteem aan boord heeft. Eén daarvan: inzoomen terwijl je een filmpje maakt.

iOS 7 zal pas af zijn na de zomer, maar in de tussentijd kunnen ontwikkelaars hun apps al klaarstomen voor het nieuwe besturingssysteem.

Volgens iDownloadblog heeft Apple de mogelijkheid toegevoegd om in en uit te zoomen via een controlebalk aan de onderzijde van het scherm. Het zou ook mogelijk moeten zijn om met een tik op het scherm de focus te kunnen verleggen tijdens het filmen.

Apple legde tijdens de presentatie van het nieuwe platform voor iPhone en iPad vooral de nadruk op het nieuwe uiterlijk van iOS. Toch besteedde het ook veel aandacht aan de vernieuwde camera app, die het makkelijker moet maken om foto’s te groeperen. Er zijn ook opties voor panoramafoto’s, nieuwe filters en afbeeldingsformaten.

[related_article id=”158256″]

Werk in uitvoering
Hoewel Apple in zijn introductievideo iOS 7 presenteert alsof het al compleet is, zit het er dik in dat verschillende nieuwe versies het levenslicht zullen zien voor het definitieve resultaat beschikbaar wordt gemaakt als download.

Zo is er bijvoorbeeld nog geen enkele versie voor iPads gesignaleerd en is het volgens The Next Web goed mogelijk dat ook aan het controversiële uiterlijk nog het een en ander zal veranderen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business