Nieuws

Samsung Chromebook 3 tijdelijk te koop in België via iBood

De Chromebook 3 van Samsung en Google is vandaag uitzonderlijk te koop in België via koopjessite iBood. Ook in Nederland staat hij in de aanbieding.

iBood pakt dagelijks uit met interessante koopjes, maar vandaag is het aanbod wel heel bijzonder. De Chromebook 3 is normaal gezien niet te koop in België, maar kan je vandaag toch uitzonderlijk op de kop tikken via de koopjessite.

De Chromebook 3 is een betaalbare laptop van Samsung, die draait op Googles eigen besturingssysteem ChromeOS. Eigenlijk is dat besturingssysteem niet veel meer dan een webbrowser. Reguliere desktopsoftware wordt vervangen door webapps die draaien in aparte tabbladen en al je gegevens worden bewaard in de cloud.

[related_article id=”158901″]

De laptop beschikt over een 11,6-inch scherm met een resolutie van 1.366 x 768 pixels en draait op een Exynos 5 dualcore ARM-processor van Samsung, geklokt op 1,7 GHz. Het toestel beschikt over 2GB RAM en een 16GB SSD. Bij aankoop krijg je gratis 100GB cloudopslag in Google Drive voor een periode van twee jaar. Een uitgebreide bespreking van de Chromebook 3, vind je in dit artikel.

Wij waren vooral onder de indruk van de snelheid waarmee het systeem opstart en het lange batterijleven (6 à 7 uur), maar door de beperkte offline functionaliteit is de Chromebook 3 niet voor elke situatie geschikt. Dat neemt echter niet weg dat de Chromebook 3 een prima toestel is voor zijn prijs.

iBood biedt de Chromebook 3 vandaag uitzonderlijk in België aan en geeft er bovendien nog een korting bovenop. Je betaalt via iBood 220 euro, in plaats van 299 euro. Let er wel op dat het gaat om refurbished exemplaren. Dat zijn laptops die retour zijn gekomen bij de fabrikant en worden opgepoetst (en eventueel hersteld) om dan opnieuw te worden aangeboden. In Nederland is de Chromebook 3 ook via iBood te koop, maar daar kan je hem al langer via Google bestellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business