Nieuws

Nieuwe game voor Apple TV laat je dansen

Rolocule Games tovert je huiskamer om tot dansstudio met hun nieuwe game. Gebruik je iOS-apparaat als bewegingscontroller en bekijk je moves via AirPlay op je televisie.

Apple TV is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van CEO Tim Cook. Sinds de reboot in 2010 heeft het zich flink ontwikkeld dankzij diensten die allerlei verschillende content naar het platform brengen.

Wanneer het gaat om gamen is Apple TV echter niet het eerste waar je aan denkt, ondanks de ondersteuning van AirPlay – de mogelijkheid om naast je tablet of smartphone je televisie als tweede scherm in te zetten. Een van de eerste titels voor deze functionaliteit was Real Racing.

[related_article id=”160734″]

Dance Party
Een andere ontwikkelaar die al vaker gebruikmaakte van AirPlay is Rolocule Games. De speluitgever heeft zojuist een nieuwe titel aangekondigd die gratis te spelen is, maar wel beschikt over in-app-aankopen. Het gaat om de game Dance Party.

Het spel, dat duidelijk leentjebuur speelt bij Dance Central, is te downloaden als app. Het gebruikt je iOS-apparaat als bewegingscontroller, waardoor spelers in staat zijn hun virtuele dansmoves op het scherm te zien via Apple TV. Dance Party laat je andere mensen uitdagen die de app ook hebben, zelfs als ze zich fysiek niet op dezelfde locatie als jij bevinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business