Nieuws

Pinterest wordt nog persoonlijker met messages

Het razend populaire digitale moodboard wordt steeds meer een volwaardig sociaal netwerk. In de laatste update worden ook privéberichten toegevoegd.

Pinterest evolueert steeds meer tot een gepokt en gemazeld sociaal netwerk. Woensdag kondigde het digitale scrapbook-platform aan dat z’n gebruikers elkaar nu ook rechtstreeks berichten kunnen sturen.

Deze feature trekt het sociale netwerk breder open: het betekent dat gebruikers nu samen projecten en evenementen kunnen plannen en creatieve ideeën en ontdekkingen uitwisselen. De nieuwe berichten werken ook tussen meer dan twee personen.

[related_article id=”158662″]

In een blog post schreef productontwerper Tom Watson van Pinterest: “Stel dat je een kampeeruitje plant met je vrienden. Nu kan je Pins naar de hele groep sturen zodat je kan uitzoeken waar je precies naartoe wil en wat je wil koken. En als je een reminder nodig hebt van wie wat precies meeneemt, dan kan je de conversatie rechtstreek oproepen uit je notificaties.”

De functie is de uitbreiding van de “stuur een pin”-feature die vorig jaar in mei gelanceerd werd. Het idee nu is dat als je een pin ontvangt, je daar ook rechtstreeks op kan reageren met een bericht – of een andere pin natuurlijk.

“We wilden het makkelijker maken om een ouderwetse conversatie rond je pins te voeren,” schreef Watson nog.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business