Nieuws

Nest wordt een beetje slimmer met update

De slimme thermostaat van Nest krijgt een software-update die een aantal handige verbeteringen met zich meebrengt. Net op tijd voor het winterweer.

Als je thuis een Nest-thermostaat hebt hangen, dan kan je vanaf vandaag genieten van een nuttige software-update, met een paar kleine wijzigingen aan de interface en verbeterde automatiseringsopties.

De nieuwigheden in versie 4.3 zijn niet dramatisch, maar wel handig. Zo zet de nieuwe Quick View-feature uitgebreidere info over je thermostaat en de omstandigheden in en rond je huis op een prominentere plaats.

[related_article id=”161540″]

Druk op de knop van de Nest en je krijgt de binnen- en buitentemperatuur en de luchtvochtigheid te zien. Als je aan de buitenste ring draait, roep je het menu op, waar elk pictogram een klein beetje relevante informatie laat zien. Je kan zo meteen zien hoeveel warmte je recent hebt gebruikt en je kan de thermostaat in Home- of Away-modus zetten met één druk op de knop. Je hoeft niet meer in de menu’s te gaan graven of wachten tot de thermostaat zelf doorheeft hoe hij zich moet gedragen.

Ook nieuw is de System Test-modus, waarmee jij (of een technieker) een check-up van elk onderdeel van je verwarmingssysteem kan uitvoeren. Zo wordt het makkelijker om uit te vissen wat het probleem precies is als je verwarming of koeling niet naar behoren werkt. Door een update van de mobiele app van Nest kan je deze check-up nu ook overal uitvoeren via de applicatie.

De laatste verbetering vind je in de automatische planning van je thermostaat. Nest stelt dat de nieuwe code van Auto-Schedule ervoor zal zorgen dat je thermostaat zich sneller zal aanpassen aan het komen en gaan van mensen in je huishouden. Dat zou je een besparing van 6 procent op je rekening moeten opleveren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business