Nieuws

Agenda seminar BI/Analytics en Mobile Business is compleet

Al de sprekers voor het gratis dubbelseminarie van 5 mei over BI/Analytics en Mobile Business zijn bekend. Schrijf u nu in voor dit boeiende event.

De agenda voor het boeiende (en gratis) dubbelseminarie van 5 mei (voormiddag te Edegem) over Business Intelligence & Analytics en Mobile Business is compleet. Ook de laatst toegevoegde sprekers geven een goed beeld van wat er bij Belgische bedrijven leeft.

De keynote, verzorgd door CapGemini, over trends in BI, big data en mobile, lag al enkele weken geleden vast. Naar goede gewoonte brengen we met Smart Business ook een exclusief onderzoek over de twee thema’s van de dag: BI enerzijds en mobile anderzijds. Hoe zit het met het gebruik in ons land?

[related_article id=”162120″]

Boeiende cases: BI & Analytics

Na de plenaire sessie komen er bedrijven vanuit de praktijk hun ervaringen delen. Voor BI is naast Essent en VPK ook Sanofi toegevoegd.

Het BI-project bij Sanofi, een innovatieve farmaceutische onderneming, is 100 procent gedreven door de businessgebruikers. Het betreft een uitgebreide BI-toepassing voor de sales- en marketingprofielen binnen de organisatie, die bovendien verder gaat dan de klassieke rapportering. 

Boeiende cases: Mobile Business

Voor mobile zijn naast lingeriefabrikant Van de Velde en installatiebedrijf Verstraete (lees: technici met tablets) ook Tuc Rail en Limecraft toegevoegd.

Tuc Rail, dat instaat voor grote infrastructuurprojecten voor de spoorwegen, komt hun project in enterprise mobility toelichten. Dankzij hun platform en aanpak kunnen ze mobiele toestellen beheren en beveiligen, en daarnaast op een gestroomlijnde manier mobile apps ontwikkelen binnen de organisatie.

Daarnaast brengt Limecraft een case rond het beheren en uploaden van filmbeelden vanuit verafgelegen of moeilijk bereikbare locaties. Hierdoor wordt het volledige videoproductieproces bevrijd.

Het volledige programma vindt u op de website van Business Meets IT, evenals de mogelijkheid om gratis in te schrijven op één van de tracks.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business