Nieuws

Firefox debuteert op iOS

Na eerst Apples besturingssysteem te hebben afgewezen, komt Mozilla toch met een preview die op iOS beschikbaar is. Voor Nieuw-Zeelanders, wel te verstaan.
Bron: www.computerworld.com

Mozilla Firefox heeft een preview gelanceerd van de iOS-versie van zijn browser. Die zal niet in jouw App Store verschijnen: de testversie blijft beperkt tot Nieuw-Zeeland. Het bedrijf geeft aan dat het daar feedback wil verzamelen alvorens de browser op iPhone en iPad gebruikers te aller landen los te laten.

De zoekfunctie in iOS

Hoewel Mozilla eerder kritisch stond tegenover Apples besturingssysteem, en dan vooral het feit dat het zijn browser op een andere engine zou moeten bouwen, ging het uiteindelijk toch overstag en kondigde een iOS-versie aan.

He bedrijf vraagt aan zijn Nieuw-Zeelandse gebruikers om specifiek drie functies te testen: Firefox accounts waarmee je de browser met andere toestellen kan synchroniseren, Visual Tabs dat een visueel overzicht biedt van openstaande tabbladen en de zoekfunctie die resultaten van verschillende zoekmachines intelligent zal combineren en vertonen.

Wil je zelf zo snel mogelijk met Firefox op iOS aan de slag gaan, dan geeft het bedrijf je de mogelijkheid om je in te schrijven. Je wordt dan ingelicht als de browser beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business